Exclusiv: Vlad Moisa, noul ridicător al echipei Phoenix Şimleu

Conducerea clubului de sub Măgura a reuşit să facă al treilea transfer din această vară, ajungând la o înţelegere cu fostul ridicător al Ştiinţei Explorări Baia Mare, Vlad Moisa. „Încercăm să facem o echipă performantă, pentru a nu avea emoţii în sezonul viitor în cea ce priveşte ocuparea unei poziţii pe unul dintre primele şase locuri. Venirea lui Moisa, care este unul dintre cei mai buni coordonatori din România, este un mare câştig pentru noi”, ne-a declarat primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş.
Mircea Abraham a afirmat că s-au făcut sacrificii foarte mari pentru a se putea realiza acest transfer. „Aveam nevoie foarte mare de un ridicător, iar pe Vlad Moisa ni l-am dorit de mult timp. Este un coordonator valoros şi de perspectivă, cu care sunt convins că jocul echipei va arăta mult mai bine. S-au făcut mari sacrificii pentru a realiza acest transfer, în special din partea domnului primar, Septimiu Şurcaş şi a domnului Onuţ Puşcaş. Suntem în tratative şi cu alţi jucători, iar în zilele următoare vom şti cu exactitate cine va mai face parte din lotul nostru”, a afirmat antrenorul formaţiei de sub Măgura.
În vârstă de 25 de ani şi cu o talie de 1,91 metri, Vlad Moisa a evoluat în ultimul sezon pentru Ştiinţa Explorări Baia Mare, iar înainte de a se transfera la clubul maramureşean a evoluat la LPS Piatra Neamţ.
Moisa este al treilea transfer al formaţiei Phoenix Şimleu Silvaniei, după Vlad Cuciureanu, adus tot de la Baia Mare şi Ciprian Viţelaru, care a evoluat ultima dată la LPS Piatra Neamţ, ambii jucând pe postul de extremă. Noul coorodonator al Şimleului a fost convocat anul trecut şi la lotul naţional de seniori al României, însă, pentru acţiunea din această lună, noul selecţioner, Dănuţ Pascu, a preferat alţi doi jucători pentru acest post.

Sursa foto: maramedia.ro

Leave a Comment